Η Τράπεζα Αίματος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΩΝ σε συνεργασία με τη μονάδα του τμήματος Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Ν. Θ. η  «ΣΩΤΗΡΙΑ» θα βρίσκεται από τις 10:30 έως τις 13:00 στις 25 και 26 Ιουνίου, στο χώρο του 4ου Φεστιβάλ ΕΥ ΖΗΝ, για να δώσουμε ΑΙΜΑ προσφέροντας έμπρακτα ουσιαστική βοήθεια σε όλους εκείνους που έχουν ανάγκη.

Ελάτε κι εσείς να αιμοδοτήσετε μαζί μας, εμπνευσμένοι από την σημασία των λόγων πραγμάτωσης του φεστιβάλ καθώς και από τους σκοπούς και το έργο της τράπεζας μας.

Ο τρόπος που διαχειρίζεται ο καθένας τις αναστολές και τους φόβους του, είναι αυτός που τον καθορίζει σαν ον συνεισφοράς και πλημμυρίζει την ψυχή του από δοτικότητα.

Η ανιδιοτελής παροχή όλων των αιμοδοτών μας πολύτιμη για να συνδράμουμε στην επάρκεια του πολυτιμότερου της ζωής και στον αδιάκοπο αγώνα καθημερινής αιματολογικής διαθεσιμότητας για τους συνανθρώπους μας, κυρίως για την στήριξη των μικρών μαχητών της ζωής, των μικρών αγγέλων που μάχονται με το άδικο και το θεριό.

Σας υποσχόμαστε τη γνώριμη υποδοχή μας και το σύνηθες κλίμα όπου κάθε αιμοδοσία μας γίνεται γιορτή προσφοράς και χαμόγελου.

ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ….συμμετέχουμε όλοι στην ύψιστη πράξη αλληλεγγύης!

Μάθετε περισσότερα για την Τράπεζα Αίματος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΩΝ εδώ.